Bird-Office-nederlands

Het reserveren van zalen in Europa is nu ook mogelijk in het Nederlands!

Onze Nederlandstalige vrienden kunnen vanaf nu in het Nederlands vergaderzalen reserveren op de site van Bird Office. Bovendien werd de website helemaal vernieuwd: uw professionele evenementen organiseren is voortaan eenvoudiger dan ooit!

Hebt u een ruimte nodig om een seminarie, een conferentie, een vergadering of een ander professioneel evenement te organiseren in Antwerpen of Brugge? Vind de perfecte zaal voor uw evenement, reserveer ze in enkele minuten en de zaal staat tot uw beschikking voor de volledige aangevraagde duur.

Hebt u een vergaderzaal die vaak beschikbaar is in uw bedrijf in Brussel? Bied ze voor verhuur aan op bird-office.com en verwelkom nieuwe klanten!

Meer dan 6000 zalen voor uw professionele evenementen beschikbaar op tal van locaties

Zowel in België als in Frankrijk, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland hebben we verschillende partners die hun professionele ruimtes ter beschikking stellen, zodat u de ideale zaal kunt kiezen uit een duizendtal mogelijkheden! Atypische zalen, auditoria, creatieve ruimtes, klassieke vergaderzalen… Er is een ruime keuze beschikbaar om uw algemene vergaderingen of brainstormings te organiseren.

Al deze evenementenruimtes worden voor uw komst uiteraard gecontroleerd om onaangename verrassingen te vermijden, zeker wat betreft de inrichting en de technische middelen die essentieel zijn om uw vergadering, conferentie of studiedag goed te laten verlopen.

Eenvoudiger beheer van uw reservering

Alle administratieve taken worden gecentraliseerd: facturering, verzekeringen… We zijn de tussenpersoon tussen u en onze partners. Een seminarieruimte of een conferentiezaal huren op Bird Office is even eenvoudig als een hotelkamer of een treinticket reserveren! U hebt een specifieke Bird Office-adviseur tot uw beschikking die u kan bijstaan bij het reserveren van een zaal.

Gegarandeerd de beste prijs

We weten absoluut dat het niet makkelijk is een vergaderzaal te huren tegen een voordelige prijs, zeker in grote steden zoals Brussel. Wij hebben ons dan ook voorgenomen om transparant te zijn over de prijzen: u vindt ze daarom op de site zonder offerte, zowel voor korte- als voor langetermijnverhuur. Vind de ideale seminarieruimte, de vergaderzaal, het auditorium of de atypische ruimte tegen de beste prijs op Bird Office!

Ook catering nodig?

Tijdens een professioneel evenement mag ook de innerlijke mens niet worden vergeten… Geen paniek! Wij bieden u een volledige service om uw evenement zo vlot mogelijk te laten verlopen: al onze vergaderzalen hebben een cateringdienst: op al uw evenementen kan voor ontbijt, lunch, koffiepauzes of een receptie worden gezorgd. Dat geldt uiteraard zowel voor Brussel, Luik als Parijs… en alle andere steden waar Bird Office zalen heeft!

Twijfel niet langer: (her)ontdek onze website in het Nederlands en reserveer uw ruimtes voor uw professionele evenementen in alle eenvoud!